​TV-inspektion giver overblik over kloakken

​Har du en meget gammel kloak, som der er problemer med, anbefaler vi, at du får foretaget en undersøgelse af kloakken med en TV-inspektion. Det kan vi hos Stengel Entreprise A/S hjælpe dig med, hvis du holder til i København eller på det øvrige Sjælland samt på Fyn.

Sådan foregår vores TV-inspektion

Med en fjernstyret bil kører vi et kamera ned gennem kloakken, så vi kan se alt, hvad den kommer forbi på en TV-skærm. Efterfølgende skriver vi en rapport, hvor vi gennemgår de fejl, vi har opdaget i forbindelse med vores kloak-TV, hvor vi også beskriver, hvad vi kan gøre ved det.

Når vi ved præcist, hvad der er galt med din kloak, kan vi sætte ind med de rigtige løsninger. Samtidig beskytter vi også miljøet ved, at vi kan undgå, at der ledes spildevand ned i grundvandet.

​Med en TV-inspektion kan vi blandt andet se, om der er brud på dine rør eller andre skader i kloakken, og når vi kan se, hvor eventuelle skader er størst, kan vi også bedre planlægge, hvilke skader vi bør udbedre først.

​Nogle gange kan vi også se, at kloakken er fin, men at der hældes for meget fedt ud i afløbet, og det kan ingen kloakker klare i længden.

Kontakt os og bestil en inspektion af din kloak

Kontakt os på telefon 55 70 09 18 eller e-mail stengel@j-stengel.dk og hør mere om mulighederne for en TV-inspektion af din kloak eller bestil en inspektion, så vi kan se, hvad der er galt med din kloak. Du er også velkommen til at kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål omkring vores priser, eller hvis du kunne tænke dig at få en pris på en TV-inspektion. Så udarbejder vi gerne et uforpligtende tilbud-

Stengel Entreprise A/S

Smedevænget 1A, 4700 Næstved

Tlf.: 55 70 09 18

E-mail: stengel@j-stengel.dk

CVR: 36712686