​Få mere ud af jeres gårdhave eller få etableret en ny

​Skal I have en ny og fin gårdhave? Eller kunne I tænke jer at høre, hvordan vi kan hjælpe jer med at få mere ud af den gårdhave, som I allerede har? Hos Stengel Entreprise A/S kan vi hjælpe jer, uanset hvilken form for forbedring I har brug for i jeres gårdrum.

​Vi har mere end 35 års erfaring inden for branchen, og vi har i løbet af årene etableret gårdhaver til alle mulige forskellige formål i blandt andet København, men også på resten af Sjælland samt på Fyn. Vi har for eksempel anlagt gårdhaver til:

  • Andelsboligforeninger
  • Ejerforeninger
  • Erhvervsbygninger
  • Plejehjem
  • Boligblokke.

En velindrettet gårdhave giver et ekstra rum

Hvis jeres gårdhave har en god og hyggelig indretning, har I et helt ekstra rum i hele sommerhalvåret. Især i de mindre lejligheder i Storkøbenhavn ser vi ofte, at de små haver gør lejligheden radikalt mere værd.

Selv hvis I kun har ganske få m2 til rådighed, kan vi hjælpe jer med en ny lille hyggekrog eller køkkenhave. Vi kommer gerne forbi og kommer med vores ideer og inspiration til, hvordan vi kan gøre jeres gårdhave endnu bedre, eller hvordan vi kan vi kan etablere en ny gårdhave i den krog, I ikke troede kunne blive brugt til noget.

Kontakt os og hør mere eller indhent et uforpligtende tilbud på din gårdhave

Kontakt os gerne, enten på telefon 55 70 09 18 eller e-mail stengel@j-stengel.dk, hvis I kunne tænke jer at høre mere om, hvilke muligheder I har for en unik gårdhave, eller hvis I kunne tænke jer at indhente et uforpligtende tilbud ud fra jeres ønsker og behov. Så kommer vi forbi til en uforpligtende besigtigelse og en snak om mulighederne.

Stengel Entreprise A/S

Smedevænget 1A, 4700 Næstved

Tlf.: 55 70 09 18

E-mail: stengel@j-stengel.dk

CVR: 36712686