Kompetencer​

Her kan du læse mere om vores mange kompetencer.​

Jord og kloak

Jordentrepriser, rørlægning og kloakering vedligehold eller reparationer. Vores kloakmester rådgiver gerne, så vi er sikre på at det er den mest optimale fremtidige løsning, uanset om du har rotter, oversvømmelse eller bare har brug for en opgradering.Vi råder over det fornødne erfarne team så kontakt os og vi afdækker hele problemstillingen før vi præsenterer en samlet løsning til den rigtige pris.

Anlæg

Om det er en hoved-, del- eller fagentreprise er underordnet. Vi leverer komplette projekter med belægninger, udendørs inventar, grønne områder – valget er dit, men vores erfarne anlægsgartner teams sørger for at levere kvalitet til tiden.

Pleje og vedligehold

Ejendomsadministratorer, boligforeninger, grundejerforeninger og virksomheder med udenomsarealer bruger os til at sørge for alt det udendørs eller måske bare det der kræver en ekstra hånd. Opgaverne kan være mange og meget forskellige såsom den årlige beskæring, omlægning af eksisterende belægninger, renovering af gårdmiljøer, anlæg af taghaver udover den faste græsslåning.

Vinterberedskab

Undgå ubehagelige overraskelser når det sner – indgå en aftale med os, og vi sørger for at grunden altid er ryddet så kunder og medarbejdere kan komme frem.

Stengel Entreprise A/S

Smedevænget 1A, 4700 Næstved

Tlf.: 55 70 09 18

E-mail: stengel@j-stengel.dk

CVR: 36712686