​Anlægsarbejde og brolægning

​Kunne I tænke jer at få udført professionelt anlægsarbejde, eller søger I en samarbejdspartner, der har overblikket over hele anlægs- og brolægningsarbejdet? Så er I kommet til det rette sted. Hos Stengel Entreprise A/S kan vi løse alle anlægsgartner- og brolægningsopgaver for erhverv, boligforeninger og offentlige institutioner i København og på resten af Sjælland samt på Fyn.

Anlægsgartner med mere end 35 års erfaring

Vi har mere end 35 års erfaring med anlægsarbejde og brolægning, og takket være vores mangeårige erfaring og brede kompetencer kan vi løse alle former for anlægsarbejde. Vi kan blandt andet tilbyde:

  • Grønne tage
  • Skybrudssikring
  • Gabioner
  • Gårdhaver
  • Brolægning
  • Molokker.

Anlægsarbejde i høj kvalitet

Vi anvender kun dygtige og faguddannede medarbejdere, og vi lægger stor vægt på at levere høj kvalitet til tiden. Samtidig er vi medlem af Dansk Byggeri, hvilket er jeres sikkerhed og garanti for veludført arbejde.

Hvad koster anlægsarbejde?

Der kan være meget stor forskel på vores priser på anlægsarbejde, da vores priser blandt andet afhænger af, hvilken opgave vi skal løse, hvor omfattende den er, og hvilken materialer vi skal bruge. Der er for eksempel stor forskel på, om vi skal anlægge en lille eller en stor gårdhave, ligesom der også er stor forskel på, om vi skal stå for anlægning af have inkl. belægning, bede og blomster, eller om vi skal foretage en skybrudssikring.

Kontakt os og indhent et uforpligtende tilbud på en anlægsopgave

Kunne I tænke jer en billig pris på lige netop jeres anlægsarbejde, eller sidder i inde med spørgsmål som "Hvad koster en anlægsgartner?", så er I altid meget velkomne til at kontakte os, så vi kan komme ud til en uforpligtende besigtigelse og udarbejde et skræddersyet uforpligtende tilbud til jer.

I kan enten ringe til os på telefon 55 70 09 18, eller I kan skrive til vores e-mail stengel@j-stengel.dk.

Stengel Entreprise A/S

Smedevænget 1A, 4700 Næstved

Tlf.: 55 70 09 18

E-mail: stengel@j-stengel.dk

CVR: 36712686