​Kloakrenovering – forebyggende mod mange slags problemer

​Er jeres kloak sikret til moderne skybrud? Bliver kloakken vedligeholdt, så I undgår, at det bliver rigtig dyrt, hvis uheldet er ude? Skal I have sikret kloakken i forbindelse med nye bygninger?

Uanset hvilke opgaver eller problemer I har med jeres kloak, kan vi hjælpe jer. Vores autoriserede kloakmester kan sikre jeres kloak på flere måder. Vi står til rådigheder for kunder i København og på hele Sjælland og Fyn.​

Hvornår er kloakrenovering nødvendigt?

Der er forskel på akut kloakarbejde, løbende kloakservice og kloakrenovering, der ofte fungerer forebyggende. Det kan være i forbindelse med en mistanke om et problem eller en forestående ombygning, hvor kloakken skal sikres. Processen for kloakrenovering ser nogenlunde således ud – alt efter, hvad opgaven lægger op til:

Rapport og inspektion

Vi gennemgår jeres afløb med eller uden TV-inspektion (internt link), stiller en række relevante spørgsmål og skriver en rapport om kloakkens tilstand: Hvad vi anbefaler, I skal gøre, og hvad det vil koste at få os til at løse opgaven. Vores kloakmester anbefaler, at I får lavet en TV-inspektion af kloakinstallationen hvert femte år og forebygger eventuelle utætheder, der øger risikoen for rotter.

Diagnosticering og reparation

Reparation af kloakken foretages enten på baggrund af rapport fra vores egen kloakmand eller jeres oplysninger om, hvad der er i vejen. Ofte bliver vi kaldt ud til stoppede kloakker, som vi prikker hul på med specielle rensebånd, så I kan komme af med eventuelle rotter igen

Installation af kloak ved nye bygninger

Vi kan installere kloakken og sørge for, at den bliver indberettet korrekt til bygningsmyndigheden. Har I brug for, at vi lægger ledninger til lyskasser og kældernedgange, afløb i kældre, brønde og faskiner, kan vores elektrikere og tømrere lave det i samarbejde med kloakmesteren, så vi er sikre på, at alt omkring kloakken er i orden

Skybrudssikring

Vi hjælper alle typer kunder med at sikre kloakken: Villaejere, ejerforeninger, boligselskaber, andelsforeninger, kommuner og private virksomheder. Skybrudssikring er en forebyggende kloakrenovering, som vores kloakfirma kraftigt anbefaler, især hvis jeres bygning ligger i en risikozone for oversvømmelser.

Jeres ansvar at holde kloaksystemet i orden

Mange glemmer at få de underjordiske kloakinstallationer vedligeholdt, og problemerne bliver ofte først synlige, når toilettet løber over, eller rotterne er flyttet ind.

Når I ejer et hus, er alle kloakledninger på grunden jeres private ejendom. Det er jeres ansvar at holde kloaksystemet i orden og at sørge for, at spildevandet kan komme væk fra kælderen. Det er også jeres ansvar at få spulet og repareret kloakledningerne, når der opstår fejl. Husk, at det ikke er nogen god ide at spule forebyggende, da dette kan skade kloakken.

Jeres ansvar for kloakken gælder helt frem til den kommunale tilslutning. Herfra er det kommunens opgave at vedligeholde kloakken.

Få altid en autoriseret kloakmester på opgaven

Alt kloakarbejde kræver en autorisation. Hvis I selv laver eller reparerer kloakken eller får andre uden autorisation til at gøre det, kan det blive meget dyrt, hvis der på et senere tidspunkt skulle opstå en skade, eller når I skal sælge huset.

Vores kloakmestre er autoriseret til at lave LAR-løsninger (Lokal Afledning af Regnvand). Her etablerer vi en løsning, hvor regnvandet fordamper eller siver ned, hvor det falder, eller vi genanvender regnvandet til husholdning, så det gør gavn i stedet for at lægge beslag på kloakken, som sjældent er gearet til de store skybrud.

Kontakt os og få et godt tilbud på kloakservice

Vores kloakmestre hjælper kunder i København, Storkøbenhavn, på resten af Sjælland og Fyn. Skal vi også hjælpe jer med kloakrenovering eller andet kloakarbejde? Vi står altid klar på at svare på spørgsmål over telefon eller e-mail vedr. vores priser og ydelser.

Ring til os på 55 70 09 18 eller send en e-mail til stengel@j-stengel.dk, så finder vi også en løsning på jeres kloakproblemer.​​ Vi giver altid en god pris på din kloakrenovering!

Stengel Entreprise A/S

Smedevænget 1A, 4700 Næstved

Tlf.: 55 70 09 18

E-mail: stengel@j-stengel.dk

CVR: 36712686