​Strømpeforing gør utætte kloakker tætte

​Er det nødvendigt at reparere din kloak, kan vi med fordel foretage en kloakrenovering ved hjælp af strømpeforing. Det kan især være en fordel at reparere en utæt kloak med strømpeforing, hvis din kloak ligger under en bygning eller under veje. På den måde kan du nemlig slippe for, at vi skal grave ud, og samtidig kan vi arbejde uden hverken at påvirke beboere eller trafikanter. Derudover bliver løsningen også meget billigere ved at vælge lige netop denne metode. Vi foretager gerne en TV-inspektion, før vi påbegynder arbejdet med strømpeforing, så problemet bliver korrekt diagnosticeret.

Hos Stengel Entreprise A/S har vi mange års erfaring inden for blandt andet strømpeforing, som vi udfører for kunder i København og omegn samt på resten af Sjælland og på Fyn. Vi leverer kvalitet til tiden, og vi anvender kun faguddannede medarbejdere, så du kan være sikker på at få udført professionelt arbejde.

Vi kan strømpefore på forskellige måder

Vi kan strømpefore på flere forskellige måder. Helt basalt foregår strømpeforing ved, at vi imprægnerer en filtpose med harpiks, koldhærdet polyester eller eventuelt epoxy. Herefter skyder vi den lange strømpe ind i kloakken, så den trykkes ind i kloakledningen og binder på vrangen og bliver liggende derinde.

Herefter virker kloakken igen, og den er kun blevet nogle få millimeter smallere i diameter. Strømpeforing kan dermed være en meget simpel løsning til en attraktiv pris på et stort problem.

Hvad koster strømpeforing?

Vores priser på strømpeforing aftales individuelt fra opgave til opgave. Har du en utæt kloak, er du derfor altid meget velkommen til at kontakte os, hvis du kunne tænke dig at få udarbejdet et uforpligtende tilbud på strømpeforing af din kloak. Du skal bare ringe til os på telefon 55 70 09 18 eller skrive til vores e-mail stengel@j-stengel.dk for professionel hjælp og et uforpligtende tilbud.

Stengel Entreprise A/S

Smedevænget 1A, 4700 Næstved

Tlf.: 55 70 09 18

E-mail: stengel@j-stengel.dk

CVR: 36712686