Skybrudssikring forebygger kloakproblemer​

Vi har mere end 35 års erfaring inden for blandt andet sikring mod skybrud, og vi anvender kun faguddannede medarbejdere, som ved, hvad de laver. Samtidig er vi også medlem af Dansk Byggeri, hvilket er din sikkerhed for korrekt udført arbejde.​

Vi lægger stor vægt på altid at levere høj kvalitet til tiden, og du kan derfor altid regne med os, når du lader os stå for din stormflodssikring. Vi har hjulpet mange kunder med skybrudssikring, og vi rykker gerne ud til København, Sjælland og Fyn.

Simpel metode til skybrudssikring

Med simple metoder til konkurrencedygtige priser kan vi sørge for, at regnvandet ikke løber hen mod din kælder næste gang, der kommer et skybrud. Vi kan blandt andet lægge trin, fliser og grus, så vandet føres ud på vejen i stedet for ind i dit hus. Derudover kan vi med en såkaldt tilbageløbssikring også sørge for, at vandet bliver i toilettet eller i gulvafløbet i stedet for at løbe ud i kælderen. Med vores skybrudssikring kan du med andre ord forebygge en lang række kloakproblemer og oversvømmelser i kælderen.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på sikring mod skybrud

I takt med klimaforandringerne oplever vi oftere og oftere skybrud i Danmark, og her er nogle områder mere udsatte end andre. Oplever du vandproblemer i forbindelse med skybrud, er du velkommen til at kontakte os for professionel hjælp til skybrudssikring. Ring til os på telefon 55 70 09 18 eller skriv til vores e-mail stengel@j-stengel.dk og hør mere om de forskellige muligheder eller indhent et uforpligtende tilbud med en fast pris.

Vi ser frem til at hjælpe dig din skybrudssikring. 

Stengel Entreprise A/S

Smedevænget 1A, 4700 Næstved

Tlf.: 55 70 09 18

E-mail: stengel@j-stengel.dk

CVR: 36712686