​Grønne tage giver mere plads

​Grønne tage er det nye sort, og hos Stengel Entreprise A/S har vi allerede bidraget med opbygning af adskillige taghaver og tagterrasser i alle størrelser i blandt andet København og på resten af Sjælland samt på Fyn. Skal vi også komme forbi dig?

Fordelene ved grønne tage

Der er mange fordele ved at få lagt et grønt tag. Her kan vi bl.a. nævne:

  • I får mere plads ved at få et ekstra rum på taget
  • ​Planter på en tagkonstruktion forsinker regn og sne i at strømme ned i jeres afløb, så I undgår at belaste kloakken unødigt ved skybrud
  • I fastholder temperaturen i bygningen, og I behøver derfor hverken aircondition om sommeren eller så meget varme om vinteren
  • Arkitekturen i lejlighedskomplekserne varieres
  • Planterne producerer ilt og forbedrer luftkvaliteten
  • Jeres bolig bliver bedre lydisoleret
  • I får formentlig en bedre udsigt, end hvis I etablerede jeres have på jorden.

Vælg mellem mange forskellige muligheder

Kunne I tænke jer at komme med på bølgen med grønne tage, har I næsten lige så mange muligheder for, hvad I gerne vil have ud af jeres taghave, som hvis vi talte om en have nede på jorden. I kan enten have minimalistiske grønne tage med krydderurter eller en sansehave med buske, træer og mange detaljer – eller hvad med en tagterrasse på børnenes betingelser? Vi tilbyder mange forskellige løsninger til attraktive priser. 

Kontakt os og få hjælp til at finde den rette løsning

Et grønt tag, eller et græstag, kan laves på mange forskellige budgetter, så vi finder sikkert også en løsning til jer og jeres ønskede pris. Uanset om I bor i København, på resten af Sjælland eller på Fyn, kommer vi gerne forbi til en uforpligtende besigtigelse og en snak om de mange forskellige muligheder, når det kommer til at få lagt græs på taget.

Kunne I tænke jer at høre om, hvad et grønt tag kan gøre for jer? Ring på telefon 55 70 09 18 eller skriv til vores e-mail stengel@j-stengel.dk. Kom med trenden med grønne tage i dag!

Stengel Entreprise A/S

Smedevænget 1A, 4700 Næstved

Tlf.: 55 70 09 18

E-mail: stengel@j-stengel.dk

CVR: 36712686