Har du orden i penalhuset og motivation for ledelse på mere end ét plan?​

​Så har du muligheden for at udvikle dig ind i rollen som produktionsleder hos Stengel Entreprise. De har tænkt langsigtet og skabt en vidt strækkende udviklingsplan, hvor du fra dag ét indgår i ledelsen af produktionen - og brænder du for ledelse på mere end ét plan, så kan du også se frem til at dyrke forretning på et højere niveau i tæt samarbejde med en aktiv bestyrelse.

Dit store bidrag vil fra start være at videreføre værdi og kvalitet på alsidige projekter lige fra den første kontakt til kunden til projektet står færdigt. I hele den indledende periode har du Jørgen Stengel ved din side, som en engageret, erfaren og tålmodig mentor. Han tager dig under sin vinge, så du oplæres i alle relevante perspektiver, der gør dig til en succes i stillingen som produktionsleder.

12 måneder inde jobbet er du allerede en succes på flere parametre, fordi du forstår vigtigheden af at...

  • ​Spørge, undres og være nysgerrig, når du følges rundt med Jørgen Stengel. Han tager sig god tid til at introducere dig til hele Stengels univers af projekter, medarbejdere, samarbejdspartnere, kunder mm.
  • ​Bruge dit vindende væsen til at skabe en tillidsfuld relation til de arbejdende formænd ude på byggepladserne. Du sparrer aktivt med dem om projektets udførsel, tidsplan, kvalitet og sikrer dig, at de trives ude i felten.
  • ​Begynde at tage ansvar for ressourcefordeling på projekter, planlægning i forhold til årstider og fakturering af ekstra arbejde
  • ​Trives ved at komme ind på kontoret, hvor du prioriterer at tage en small-talk med den administrerende direktør Søren, beregneren Benjamin og regnskabsansvarlige Belinda hen over kaffemaskinen.​

Du ved allerede, at succesen fortsætter efter år ét, fordi du...​

  • har fundet fodfæste som produktionsleder ved at udføre tydelig ledelse og agere rollemodel for alle i produktionen på projekterne. Du bidrager med faglig sparring om god udførelse og stiller krav til god kvalitet på alle fronter.
  • forholder dig bevidst og kritisk til udbudsmateriale og de tilbud, som sendes ud af huset. Det gør du ved løbende at have kontakt til faste UE´er, så I får de gode priser, men også ved at udfordre kontrakterne, så de kan løses indenfor planlagt tid, kvalitet og økonomi.
  • begynder at danne dig overblik over økonomien på projekterne ved at sparre med Jørgen Stengel om langsigtet strategi og planlægning, indregne årstider og egenproduktionens størrelse.​​

Dine muligheder på den længere bane

Når du har fundet dit fodfæste i den nyoprettet stilling som produktionsleder kigger du ind i muligheden for at øge dit ansvarsområde hos Stengel Entreprise yderligere. Er du nysgerrig på at samarbejde tættere med en aktiv bestyrelse? Og vil du bidrage med inputs til både strategi og overordnet mål for virksomheden, så er ledelsen mere end lydhør over for dette.

I din hverdag hos Stengel Entreprise vil to dage ikke være ens. Den ene dag vil du besøge byggepladsen med fokus på projektets udførelse og kvalitet, samt medarbejdernes trivsel, mens du det næste øjeblik drikker en kop kaffe med en bygherre eller rådgiver. Du trives i at bevæge dig i forskellige arenaer, hvor du er Stengel Entreprises ansigt ud af til.​

Er du grå eller grøn...

Er ikke afgørende for jobbet, men derimod, at du har branchekendskab og motiveres af at få produktionen til at lykkedes. Dine tidligere resultater indeholder projekter, hvor der både har været styr på proces og udførelse og du er nu klar til at indtage en mere overordnet rolle som leder. 

Det er helt naturligt for dig at behandle dine medarbejdere som det pureste guld og du vægter god kommunikation og samarbejde højt. For dig er selvindsigt desuden et væsentligt parameter for, at du lykkes i dit job og du er mere end klar til at drive en sund forretning videre i tæt parløb med Jørgen Stengel.

Er du klar til at høre mere...

… og få din næste karrieremulighed endnu mere uddybet, så tøv ikke med at tage fat i Mette Andreassen på 7879 6613 eller mja@mindgroup.dk

Mind Group A/S varetager rekrutteringsprocessen for Stengel Entreprise fra start til slut, hvorfor alle henvendelser bedes rettet hertil. 

Stengel Entreprise A/S

Smedevænget 1A, 4700 Næstved

Tlf.: 55 70 09 18

E-mail: stengel@j-stengel.dk

CVR: 36712686