Vinterberedskab​

Vil I have hjælp til snerydning?

Har I brug for stabil hjælp til snerydning, så skal I lave en aftale med os. Vi har hjulpet en lang række forskellige kunder med snerydning siden 1984. Derfor ved vi, hvilke særlige behov I kan have, hvad enten I har brug for snerydning i ejerforeningen, i andelsforeningen, i boligforeningen, på villavejen, omkring erhvervsejendommen, på stier eller fortove, på kommunale eller regionale veje.

Snerydning efter forhold og rammer

Alt efter jeres fysiske rammer rydder vi med sneplov, kost eller skovl. Typisk vil I have behov for at få ryddet sne, når snelaget er mellem 2 og 5 cm. Hvis I laver en fast snerydningsaftale med os, rykker vi automatisk ud, når I trænger til at få ryddet sne. I behøver ikke at holde øje med vejret. Det gør vi, for vi kender alle reglerne for snerydning og ved, hvornår I har brug for snerydning.

Det rette materiel til snerydning og vinterservice

Vi har selvfølgelig de rette maskiner til snerydning og glatførebekæmpelse. Derfor kan vi rydde sne for jer, så vi skåner miljøet mest muligt. Vi rydder hurtigt og effektivt og fjerner sneen for jer, så jeres veje og stier hurtigt bliver vintersikre igen.​

Priser for snerydning erhverv

Har I ikke en fast aftale, kan det være, at vi kan hjælpe med jeres snerydning alligevel. Men vil I være sikre på, at vi hjælper, skal I lave en fast aftale.

Få en snerydningsaftale – og slip for bekymringerne

Vi kommer gerne forbi på et uforpligtende besøg og giver et tilbud på en aftale om vinterberedskab.

Ring 55 70 09 18 eller send en mail til stengel@j-stengel.dk.

Stengel Entreprise A/S

Smedevænget 1A, 4700 Næstved

Tlf.: 55 70 09 18

E-mail: stengel@j-stengel.dk

CVR: 36712686