TV-inspektion

Få overblik over kloakken med TV-inspektion

Få undersøgt de gamle kloakker med TV-inspektion

Er kloakken meget gammel, anbefaler vi en undersøgelse med TV-inspektion. Med en fjernstyret bil kører vi et kamera gennem kloakken, så vi kan se alt, hvad den kommer forbi på en TV-skærm. Efterfølgende skriver vi en rapport, hvor vi gennemgår de fejl, vi har opdaget og beskriver, hvad vi kan gøre ved det. Når vi ved præcist, hvad der er galt, kan vi sætte ind med de rigtige løsninger. Samtidigt beskytter vi også miljøet, ved at vi kan undgå, at der ledes spildevand ned i grundvandet. Med TV-inspektion kan vi blandt andet se, om der er rørbrud eller andre skader i kloakken. Og når vi kan se, hvor eventuelle skader er størst, kan vi også bedre planlægge, hvilke skader vi bør udbedre først.
Med en TV-inspektion kan vi blandt andet se, om der er rørbrud eller andre skader i kloakken. Og når vi kan se, hvor eventuelle skader er størst, kan vi også bedre planlægge, hvilke skader vi udbedrer først.

Nogle gange kan vi også se, at kloakken er fin, men at der hældes for meget fedt ud i afløbet, og det kan ingen kloakker klare i længden. Hør om mulighederne for en TV-inspektion. Ring på 55 70 09 18 eller send en mail.
 

Stengel Entreprise A/S klarer alt det udendørs…