Brolægning

Skal nye belægninger pynte på jeres ejendom?

sten1
Uanset hvilken form for brolægning I har brug for, kan Stengel Entreprises dygtige brolæggere og anlægsgartnere hjælpe jer i Storkøbenhavn, på resten af Sjælland eller Fyn.
Vores projektleder kommer gerne med ideer og forslag til hvilken form for brolægning, der bedst vil understøtte jeres

  • terrasse
  • indkørsel
  • sti
  • trappe
  • støttemur

Stengel Entreprise A/S har lavet brolægninger for både kommuner, regioner, staten, private virksomheder og personer, ejerforeninger, andelsforeninger, boligselskaber og kirkegårde. Vi kan både stå for totalentreprisen, hvor vi kan stå for hele anlægsarbejdet omkring brolægningen, ligesom vi kan udføre brolægning som en delentreprise i forbindelse med nylægning, reparation, vedligeholdelse og renovering.

Skal vi også hjælpe med jeres brolægning?

Rådgivning om rette sten til brolægning

anlaeg5
Uanset hvilke stentyper I gerne vil have jeres brosten lavet i, kan vi hjælpe jer. Vi har erfaring med chaussesten, brosten, granit, sandsten, skifer, travertin og limestone, kampesten, marksten, piksten og knoldebro, tegl, klinker og kantsten samt fliser i alle størrelser og tykkelser.
Vi rådgiver jer gerne om hvilke stentyper, der passer bedst til jeres anlæg og stil, ligesom vi selvfølgelig rådgiver jer om, hvordan I bedst vedligeholder jeres stensætning fremover, så I får glæde af den i mange år.

Som en ekstra finesse til jeres brolægning kombinerer vi gerne stensætningen med vand, træ eller lys, så jeres brolægning fremstår som et mindre kunstværk.

Ring på 55 70 09 18 og aftal et besøg af en af vores projekledere eller send en mail

Stengel Entreprise A/S udfører brolægning arbejde efter Dansk Standard, og er den største garanti for at brolægningen er af høj faglig kvalitet.

Alt i brolægning, støttemure og stenterrasser

Stengel Entreprise A/S har mere end 30 års erfaring fra branchen. Vi udfører brolægningsopgaver for private husstande, virksomheder, boligforeninger og offentlige institutioner i København og på Sjælland.

Vi er eksperter i brolægning og støttemure!

Hør mere om støttemure, brolægning eller sten terrasser på telefon 55 70 09 18, eller på mail stengel@j-stengel.dk.

Brolægning

Som brolæggere løser vi alle brolægningsopgaver i København og på Sjælland. Vores brolæggere elsker at arbejde med natursten, de bruger de fleste tilgængelige natursten på det danske marked. Vi har sten til enhver brolægningsopgave uanset smag, ønsker og behov. Kontakt os for mere information om brolægning i København og på Sjælland.

Støttemure

Har I en have med terrænforskelle, så kan en støttemur være med til at opdele haven i niveauer, så I får mere ud af haven. Vores brolæggere har anlagt mange støttemure i København og rundt på Sjælland for forskellige typer af kunder. Få en af vores eksperter ud, så kan de komme med en vurdering af jeres have eller grønne område, og om der er mulighed for en støttemur.

Stenterrasser

Skal I have renoveret den gamle terrasse eller lagt en ny, så kontakt Stengel Entreprise A/S, vores brolæggere er eksperter i stenterrasser og natursten. Vi kan hjælpe jer med at lægge en stenterrasse, der passer til bygningens stil og udtryk.

Det er vigtigt, at en stenterrasse passer til bygningen, det er en meget synlig del af haven, hvor man ofte bruger meget tid.

Få en uforpligtende snak og et tilbud på brolægning

Kontakt Stengel Entreprise A/S i dag og få en snak om brolægning, stenterrasser eller støttemure. Vores brolægger står klar til at rådgive jer til den bedste løsning. Ring til os på telefon 55 70 09 18, eller send en mail på stengel@j-stengel.dk.

Stengel Entreprise A/S klarer alt det udendørs…